субота, 13 березня 2010 р.

Нацисти проти жінок

Неонацистський рух складається не лише з чоловіків, але і жінок. Звичайно їх меньше. Але вони є, і досить часто проявляють значну активність. Але нажаль, ці особи жіночої статі мало задумуються про місце, яке їм визначають "арійці". Сьогодні у Львові місцеві нацисти з числа представників партії "Свобода" та фанів футбольного клубу "Карпати" в черговий раз спробували нагадати жінкам, що їхнє майбутнє закладено в відомому нацистському ККК. Ні, не Ку-клус-клан, а "кіндер, кухе, кірхе". Чи українською "діти, кухня, церква". Свою позицію вони спробували донести намагаючись зірвати акцію за гендерну рівність, що пройшла в рамках днів дій за рівні права чоловіків та жінок під назвою "Маніфа” . У ці дні у Львові проходять кіпокази, концерт та дискусії на тему становища жінок в українському суспільстві.
Уже традиційно, на боці нацистів виявилася львівська міліція, котра більше ніж бони намагалася зірвати акцію мотивуючи тим, що вони не здатні забезпечити безпеку для її учасників. Цікаво зазначити, що більшість учасників становили дівчата, частина з яких польські активістски. Але ні те, що подібна поведінка вже є фактично міжнародним скандалом, ні те, що Львів є одним з міст проведення заходів в рамках "Євро-2012" не стало аргументів для "правоохоронців". В результаті цього, організаторам маршу прийшлось обмежитися мітингом. Це не перший випадок коли міліція і нацисти виявляються єдині і солідарні в своїх діях. Що, зрештою не є чимось унікальним у світовій історії.
З боку “жіночої” ходи лунали гасла “Ні насильству над жінками”, “Кухня і мода - це не свобода” і “Стать - це не вирок”. Після того, як усі бажаючи виступили у мегафон, захід закінчився.
Що ж до жінок котрі є активістками нацистських двіжів чи мають стосунки з неонацистами, то хотілось би щоб вони визначилися ким вони хочуть бути в житті, людиною з якою рахуються і до якої ставляться гідно чи бидлом, яке на кухні миє посуду. Включіть голову і подумайте!



1 коментар: