понеділок, 29 березня 2010 р.

В Ужгороді молодь садила дерева

В суботу, 27 березня, в Ужгороді відбулася акція по озелененню міста.
Близько п'ятнадцяти представників активної молоді Ужгорода зібралось цього суботнього ранку для того, щоб висадити саджанці берез в "спальному" районі Ужгорода. Незважаючи на непогоду (майже весь ранок падав дощ), було посаджено близько сотні дерев.

Слід відмітити, що ця акція відбувалась без жодної підтримки з боку спонсорів чи будь-яких політичних сил і була виключно ініціативою ужгородської молоді та неформального об'єднання Happy Tree Friends. І хоч ідея акції перекликалась із схожою акцією одного із закарпатських політиків, але кінцева мета цих акцій все ж корінним чином відрізняється. Так, суботня ініціатива молоді мала мету саме озеленення міста, причому саме своїми силами. Адже тільки якщо ми всі усвідомимо, що в наших силах змінити світ на краще, щось дійсно зможе змінитись. А прихованою метою будь-яких акцій політиків, навіть найбільш благородних, є підняття власного рейтингу.
Фінальним мажорним акордом акції було посадження двох пагінців дуба, подарованих одним із мешканців мікрорайону. Тож хочеться сподіватись на те, що ініціатива ужгородської молоді знайде відклик і в молоді інших міст. Адже не слід забувати, що доля нашої планети, наше майбутнє - в наших руках.

Немає коментарів:

Дописати коментар