понеділок, 20 вересня 2010 р.

Акція солідарності з хімкінськими заручниками в Тернополі

19 вересня о 15 годині біля пам'ятника Данилу Галицькому в місті Тернополі відбулася акція солідарності із затриманими захисниками Хімкінського лісу. Дана акція пройшла у формі мітингу, на якому були присутні антифашисти та анархісти зі Львова, Тернополя та Луцька. В ході мітингу активісти скандували: "Солідарність наша зброя!", "Свободу Хімкінським партизанам!", "Садіть ліс, а не активістів", "Свобода, рівність, глобальна солідарність!", "Ні, поліцейській державі!", "Держава - ворог народу". протягом усього мітингу, людям, що проходили повз, роздавалися листівки.
Виступаючі поділилися з присутніми інформацією про стан затриманих та жорстокість, яку проти них виявляє кремлівська влада. Також були підняті питання арешту білоруських анархістів, та виголошені вимоги їх негайного звільнення. Лунали заклики нищити існуючий світовий лад та будувати анархічне суспільство, що викликало реакцію присутніх міліціонерів та чиновників.
Один із товстопузих бюрократів, що спостерігав за мітингом називав присутніх сепаратистами, оскільки на одному із банерів був надпис "ЗАХІДНОУКРАЇНСЬКА антифашистська дія". На думку цього неадеквата, це заклик розділити Україну, а фінансують це все російські спецслужби :-)

Потім підійшов ще один чиновник, і не стримуючи свого поганого виховання заявив буквально наступне: "добре, шо ті москалі там погоріли! Ше би най курва там всі потопилися!". Щоб уникнути подальших провокацій і екскалації конфліктної ситуації, цей діяч був видалений мєнтами з місця мітингу.

За наслідками побаченого можна зробити висновок, що закоренілим буржуазним націоналістам, яким без сумніву ці люди являються, начхати на людське горе. На те, що москвичі  дякуючи путінському режиму ледь не місяць дихали чадним газом, а не повітрям. На те, що безневинних хлопців тримають в ментівських катівнях. Та й загалом їх влаштовує теперішній стан речей і  в  Україні.
Мітингу передував несанкціонований владою невеликий марш. Анархістами використовувалися піротехнічні засоби, зокрема фаєра та димові шашки, що привертало увагу багатьох людей. Маємо надію незабаром викласти відео.

АНАРХІСТИ ТА АНТИФАШИСТИ ЗАХІДНОГО РЕГІОНУ УКРАЇНИ ВИМАГАЮТЬ НЕГАЙНОГО ЗВІЛЬНЕННЯ УСІХ ПОЛІТИЧНИХ В'ЯЗНІВ! 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар